Den rigtige kjole

Mange kvinder har svært ved at finde lige det snit, den rigtige farve eller det de havde i tankerne når de skal til en fest. Man søger efter det helt rigtige fordi det er vigtigt at man føler sig smuk og godt tilpas. Det handler om at finde den rette følelse frem når man bærer en kjole. Hver følelse er individuel sammen med ens mening om stil. 

Love Lou er opstået fordi jeg har en stor passion for at fremhæve denne følelse hos kvinden og fordi jeg elsker at lave kjoler -og at fejre livets særlige begivenheder. Derfor er det det mest naturlige for mig; at lave kjoler til kvinder.

 

Love, Lou

 

Foto: Lina Ahnoff

 • LOVE LOU - KJOLER MED KÆRLIGHED
  Louise Enemark

  Love Lou bliver lavet med stor passion af beklædningshåndværker Louise Enemark. Kjoler har været Louises speciale i mere end 15 år og med stor faglig viden og ekspertise i snitudvikling og drapering er det muligt at fremhæve de bedste træk som enhver kvinde ønsker. 100-vis af kjoler er blevet lavet gennem tiden hos blandt andre Ann Wiberg, Elefteria og Rikke Gudnitz Couture. Lige fra royale og kendte personligheder til kvinden der skal stå brud. Ens for alle kvinder er at tage sig bedst ud som man er skabt.

  Det handler om at lytte til kvindens behov og ønsker for derefter at kunne omsætte det med teknisk viden og det rette materialevalg til et design der lige netop er én. Den glæde der opstår ved at lave den rette kjole til en særlig begivenhed er hele drivet bag Love Lou.

 • Kontakt

  Love Lou KjoleAtelier
  Algade 28c, st.
  DK- 4000 Roskilde
  +45 31350010
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

  Åbningstider:

  Generelt er der åbent fra kl. 10-16 alle hverdage, men det kan dog varierer, så bestil gerne tid så du ikke går forgæves.

  Lørdag efter aftale.

  Ved tidsbestilling er der åbent for prøvning fra kl. 10-20

  Instagram:love_lou_atelier

  Facebook: Love Lou Kjoleatelier