Brudekjole til dit bryllup

En brudekjole er en meget personlig sag. Den skal på en måde tilhøre én, så den i flere forstand "er som skabt til hende". Ens stil og personlighed skal matche kjolen. Der kan tages valg på materialer, snit og stil. Love Lou er ren og enkel i stilen med et klassisk snit som udgangspunkt. Det behøver ikke betyde der ikke kan være detaljer på kjolen. Det er tit detaljerne der er med til netop at give brudekjolen lidt kant og personlighed. Det vigtigste i brudekjole processen er at man føler der er en god forståelse mellem designer og én selv. Love Lou har en brudekjole kollektion som kan købes som de er designet eller hvor man ønsker at bruge et snit som udganspunkt, men hvor kjolen bliver til i tæt samarbejde med Louise Enemark. Brudejolerne i kollektionen ligger i fra 5.500 kr. til 10.500 kr.

 

 • LOVE LOU - KJOLER MED KÆRLIGHED
  Louise Enemark

  Love Lou bliver lavet med stor passion af beklædningshåndværker Louise Enemark. Kjoler har været Louises speciale i mere end 15 år og med stor faglig viden og ekspertise i snitudvikling og drapering er det muligt at fremhæve de bedste træk som enhver kvinde ønsker. 100-vis af kjoler er blevet lavet gennem tiden hos blandt andre Ann Wiberg, Elefteria og Rikke Gudnitz Couture. Lige fra royale og kendte personligheder til kvinden der skal stå brud. Ens for alle kvinder er at tage sig bedst ud som man er skabt.

  Det handler om at lytte til kvindens behov og ønsker for derefter at kunne omsætte det med teknisk viden og det rette materialevalg til et design der lige netop er én. Den glæde der opstår ved at lave den rette kjole til en særlig begivenhed er hele drivet bag Love Lou.

 • Kontakt

  Love Lou KjoleAtelier
  Algade 28c, st.
  DK- 4000 Roskilde
  +45 31350010
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

  Åbningstider:

  Generelt er der åbent fra kl. 10-16 alle hverdage, men det kan dog varierer, så bestil gerne tid så du ikke går forgæves.

  Lørdag efter aftale.

  Ved tidsbestilling er der åbent for prøvning fra kl. 10-20

  Instagram:love_lou_atelier

  Facebook: Love Lou Kjoleatelier