Black Work Dress

Den sorte klassiske kjole kan lyde enkel men være svær at finde. Der er som regel altid lige noget der ikke passer i enten snit eller look, men ville det ikke være dejligt at få en god klassisk kjole som passer dige netop til dig og dine behov? Vi ved alle at hvis vi ikke har det rette tøj på når vi skal præstere, så bliver det ikke helt så godt. Det bedste man kan gøre for sigselv, er at føle sig godt tilpas så man kan yde sit bedste. Love Lous mission er at lave en god klassisk kjole, som passer og som giver glæde igen og igen år efter år. 

Det kan for nogen lyde som en beværlig og dyr process at at få syet en kjole, men det er det ikke. Vi vil starte med at prøve udvalg af kjoler og så vil du hurtigt se og føle hvilke snit der passer til dig. Love Lou vil tage sig af alt det tekniske, og derfor ser du hurtigt hvad du får. Vi vil altid lytte til dig og dine behov, for det er dig der skal bruge kjolen. Hvis du typen der tænker at kjoler ikke lige er dig, så er det oftest fordi du ikke har prøvet at finde en kjole med den rette pasform, som du drømmer om. Det føles godt!

Materialet til den sorte klassiske kjole, der er særligt egnet til dagligt brug, er 43% uld, 45% polyester og 2% elasthan (stræk). Kjolen kan vaskes ved 30 grader og holder sig godt. Looket er glat, fast og skarpt.

Priserne for en sort klassisk kjole tilpasset efter behov ligger på 2-3000 kr. Det er muligt priserne er over det normale budget for en kjole, men glæden ved brug bliver givet dobbelt tilbage.

 

kjole sort klassisk Workdress benedicte  

 • LOVE LOU - KJOLER MED KÆRLIGHED
  Louise Enemark

  Love Lou bliver lavet med stor passion af beklædningshåndværker Louise Enemark. Kjoler har været Louises speciale i mere end 15 år og med stor faglig viden og ekspertise i snitudvikling og drapering er det muligt at fremhæve de bedste træk som enhver kvinde ønsker. 100-vis af kjoler er blevet lavet gennem tiden hos blandt andre Ann Wiberg, Elefteria og Rikke Gudnitz Couture. Lige fra royale og kendte personligheder til kvinden der skal stå brud. Ens for alle kvinder er at tage sig bedst ud som man er skabt.

  Det handler om at lytte til kvindens behov og ønsker for derefter at kunne omsætte det med teknisk viden og det rette materialevalg til et design der lige netop er én. Den glæde der opstår ved at lave den rette kjole til en særlig begivenhed er hele drivet bag Love Lou.

 • Kontakt

  Love Lou KjoleAtelier
  Algade 28c, st.
  DK- 4000 Roskilde
  +45 31350010
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

  Åbningstider:

  Generelt er der åbent fra kl. 10-16 alle hverdage, men det kan dog varierer, så bestil gerne tid så du ikke går forgæves.

  Lørdag efter aftale.

  Ved tidsbestilling er der åbent for prøvning fra kl. 10-20

  Instagram:love_lou_atelier

  Facebook: Love Lou Kjoleatelier