Brudekjole kollektion Clean Simplicity

Stilen i brudekjole kollektionen Clean Simplicity er blød, enkel og skarp med få fine detaljer. Love Lou´s DNA er i tråd med et blødt naturligt look som passer til en kvinde der godt kan lide der rene, enkle og smukke. Der er brugt grove blonder som er tydelige i konturen og har en mat overflade eller mere grafiske blonder uden for mange blomster. Stofferne er tunge og matte og falder derfor rent i glat med et naturligt flow. De rene linjer passer til kvinden der hellere vil være underspillet med kant end overspillet med pynt. Brudekjolerne kan finjusteres til hver kvindes stil i udskæringer,snit, længde og andre detaljer som netop kan være afgørende til det helt rigtige dét.

 

 • LOVE LOU - KJOLER MED KÆRLIGHED
  Louise Enemark

  Love Lou bliver lavet med stor passion af beklædningshåndværker Louise Enemark. Kjoler har været Louises speciale i mere end 15 år og med stor faglig viden og ekspertise i snitudvikling og drapering er det muligt at fremhæve de bedste træk som enhver kvinde ønsker. 100-vis af kjoler er blevet lavet gennem tiden hos blandt andre Ann Wiberg, Elefteria og Rikke Gudnitz Couture. Lige fra royale og kendte personligheder til kvinden der skal stå brud. Ens for alle kvinder er at tage sig bedst ud som man er skabt.

  Det handler om at lytte til kvindens behov og ønsker for derefter at kunne omsætte det med teknisk viden og det rette materialevalg til et design der lige netop er én. Den glæde der opstår ved at lave den rette kjole til en særlig begivenhed er hele drivet bag Love Lou.

 • Kontakt

  Love Lou KjoleAtelier
  Algade 28c, st.
  DK- 4000 Roskilde
  +45 31350010
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

  Åbningstider:

  Generelt er der åbent fra kl. 10-16 alle hverdage, men det kan dog varierer, så bestil gerne tid så du ikke går forgæves.

  Lørdag efter aftale.

  Ved tidsbestilling er der åbent for prøvning fra kl. 10-20

  Instagram:love_lou_atelier

  Facebook: Love Lou Kjoleatelier