Louise Enemark

Louise Enemark

Mandag, 12 november 2018 13:53

-30% på alle kjoler i 3 dage

I anledningen af Love Lou's 3 års fødselsdag, har vi fra tirsdag d. 13/11, 3 dage med -30% på alle kjoler i butikken (gælder ikke brudekjoler).

Mandag, 01 oktober 2018 21:08

Interview om kjoler

 

 

I forbindelse med Årets kjole pris blev Louise Enemark, designer og ejer af Love Lou, interviewet om kjoler og arbejdsgangen i kjoleatelieret i Roskilde. 

 

klik her for at se interviewet om kjoler i Love Lou kjoleatelier

Torsdag, 18 januar 2018 07:50

Årets kjole pris

Louise Enemark, der ejer Love Lou Kjoleatelier, er blevet kåret som vinder af Billed Bladets store konkurrence om årets kjoler, som kendte danske kvinder har båret i 2017. Charlotte Bircow Næss-Schmidt bar den elegante enkle men raffineret off-shoulder vinderkjole til Danish Beauty Award, hvor hun var nomineret med sin cremeserie "Active by Charlotte". Det er Billed Bladets læsere der har stemt og været med til at kåre den smukke kreation som Årets Kjole.

Mandag d. 15 januar 2018 blev prisen overrakt af Billed Bladet i Love Lou Kjoleatelier i Roskilde og Tv2 Lorry var med til filme det hele. Det var en stor begivenhedsrig dag. Rapportagen kan læses i Billed Bladet i der udkommer 18. januar 2018

Vi er meget beæret og stolte over at vinde denne pris. Det er en stor ære! Tusind tak for alle stemmerne.

 

arets kjole begge

Arets kjole kamara

Arets kjole atelier

arets kjole louise enemark

Tirsdag, 09 januar 2018 19:30

Brudekjole kollektion Clean Simplicity

Stilen i brudekjole kollektionen Clean Simplicity er blød, enkel og skarp med få fine detaljer. Love Lou´s DNA er i tråd med et blødt naturligt look som passer til en kvinde der godt kan lide der rene, enkle og smukke. Der er brugt grove blonder som er tydelige i konturen og har en mat overflade eller mere grafiske blonder uden for mange blomster. Stofferne er tunge og matte og falder derfor rent i glat med et naturligt flow. De rene linjer passer til kvinden der hellere vil være underspillet med kant end overspillet med pynt. Brudekjolerne kan finjusteres til hver kvindes stil i udskæringer,snit, længde og andre detaljer som netop kan være afgørende til det helt rigtige dét.

 

Torsdag, 16 marts 2017 21:40

Designer Pop-Up i Pilestrædet

Love Lou deltager i "Scandinavian Designer Pop-up" sammen med Roccamore Shoes og Lei Foo Jewlery. 

Til den 3 dages Pop-up kan du bestille din customized sorte korte klassiske kjole for kun 2.400 kr. eller spare 20% på kjoler fra stangen. 

24. -25. -26. marts i Pilestræde 4, 1112 København K. Tel: 31350010 *

Fredag, 03 marts 2017 09:55

Black Work Dress

Den sorte klassiske kjole kan lyde enkel men være svær at finde. Der er som regel altid lige noget der ikke passer i enten snit eller look, men ville det ikke være dejligt at få en god klassisk kjole som passer dige netop til dig og dine behov? Vi ved alle at hvis vi ikke har det rette tøj på når vi skal præstere, så bliver det ikke helt så godt. Det bedste man kan gøre for sigselv, er at føle sig godt tilpas så man kan yde sit bedste. Love Lous mission er at lave en god klassisk kjole, som passer og som giver glæde igen og igen år efter år. 

Det kan for nogen lyde som en beværlig og dyr process at at få syet en kjole, men det er det ikke. Vi vil starte med at prøve udvalg af kjoler og så vil du hurtigt se og føle hvilke snit der passer til dig. Love Lou vil tage sig af alt det tekniske, og derfor ser du hurtigt hvad du får. Vi vil altid lytte til dig og dine behov, for det er dig der skal bruge kjolen. Hvis du typen der tænker at kjoler ikke lige er dig, så er det oftest fordi du ikke har prøvet at finde en kjole med den rette pasform, som du drømmer om. Det føles godt!

Materialet til den sorte klassiske kjole, der er særligt egnet til dagligt brug, er 43% uld, 45% polyester og 2% elasthan (stræk). Kjolen kan vaskes ved 30 grader og holder sig godt. Looket er glat, fast og skarpt.

Priserne for en sort klassisk kjole tilpasset efter behov ligger på 2-3000 kr. Det er muligt priserne er over det normale budget for en kjole, men glæden ved brug bliver givet dobbelt tilbage.

 

kjole sort klassisk Workdress benedicte  

Torsdag, 01 december 2016 19:38

Brudekjole til dit bryllup

En brudekjole er en meget personlig sag. Den skal på en måde tilhøre én, så den i flere forstand "er som skabt til hende". Ens stil og personlighed skal matche kjolen. Der kan tages valg på materialer, snit og stil. Love Lou er ren og enkel i stilen med et klassisk snit som udgangspunkt. Det behøver ikke betyde der ikke kan være detaljer på kjolen. Det er tit detaljerne der er med til netop at give brudekjolen lidt kant og personlighed. Det vigtigste i brudekjole processen er at man føler der er en god forståelse mellem designer og én selv. Love Lou har en brudekjole kollektion som kan købes som de er designet eller hvor man ønsker at bruge et snit som udganspunkt, men hvor kjolen bliver til i tæt samarbejde med Louise Enemark. Brudejolerne i kollektionen ligger i fra 5.500 kr. til 10.500 kr.

 

Lørdag, 31 oktober 2015 22:06

Drømmende inspiration

Sandra Åberg er fotografen bag disse helt igennem fantastiske billeder. Scenen er Island og stemingen stråler gennem billederne. Jeg er helt betaget af den måde kjolerne former sig på modellerne i landskabet. 

Sandra Åberg har speciale i bryllupsfotografi og du kan se mere på hendes webside: Sandra Åberg Photography

Lørdag, 31 oktober 2015 20:38

Den rigtige kjole

Mange kvinder har svært ved at finde lige det snit, den rigtige farve eller det de havde i tankerne når de skal til en fest. Man søger efter det helt rigtige fordi det er vigtigt at man føler sig smuk og godt tilpas. Det handler om at finde den rette følelse frem når man bærer en kjole. Hver følelse er individuel sammen med ens mening om stil. 

Love Lou er opstået fordi jeg har en stor passion for at fremhæve denne følelse hos kvinden og fordi jeg elsker at lave kjoler -og at fejre livets særlige begivenheder. Derfor er det det mest naturlige for mig; at lave kjoler til kvinder.

 

Love, Lou

 

Foto: Lina Ahnoff

Torsdag, 24 september 2015 11:48

Brudekjoler

Brudekjoler kjoler love lou 18

Side 1 ud af 2
 • LOVE LOU - KJOLER MED KÆRLIGHED
  Louise Enemark

  Love Lou bliver lavet med stor passion af beklædningshåndværker Louise Enemark. Kjoler har været Louises speciale i mere end 15 år og med stor faglig viden og ekspertise i snitudvikling og drapering er det muligt at fremhæve de bedste træk som enhver kvinde ønsker. 100-vis af kjoler er blevet lavet gennem tiden hos blandt andre Ann Wiberg, Elefteria og Rikke Gudnitz Couture. Lige fra royale og kendte personligheder til kvinden der skal stå brud. Ens for alle kvinder er at tage sig bedst ud som man er skabt.

  Det handler om at lytte til kvindens behov og ønsker for derefter at kunne omsætte det med teknisk viden og det rette materialevalg til et design der lige netop er én. Den glæde der opstår ved at lave den rette kjole til en særlig begivenhed er hele drivet bag Love Lou.

 • Kontakt

  Love Lou KjoleAtelier
  Algade 28c, st.
  DK- 4000 Roskilde
  +45 31350010
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

  Åbningstider:

  Generelt er der åbent fra kl. 10-16 alle hverdage, men det kan dog varierer, så bestil gerne tid så du ikke går forgæves.

  Lørdag efter aftale.

  Ved tidsbestilling er der åbent for prøvning fra kl. 10-20

  Instagram:love_lou_atelier

  Facebook: Love Lou Kjoleatelier