Privatlivs- og cookiepolitik

Samtykke til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Love Lou’s nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyheder og tilbud. Vi opbevarer din e-mailadresse og oplysning om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. I praksis vil det sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra Love Lou.

 

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan gøres ved enten at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at skrive til louise@love-lou.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

 

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med køb online hos Love Lou oplyser du en række personoplysninger, herunder særligt

– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefonnummer
– Betalingsoplysninger

 

Disse personoplysninger bruges til at behandle din ordre og levere det ønskede produkt. Oplysningerne bruges også til vores regnskabsmateriale. Vi skal ifølge loven gemmes oplysninger i 3 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til det fragtfirma som skal levere din ordre.

 

Datasikkerhed

Love Lou vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine data vil kun blive brugt til det formål de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Love Lou anvender tredjeparter til behandling af:

– dine betalingsoplysninger – Bambora
– dine køb – Dinero
– håndtering af nyhedsbreve via e-mail – Mailchimp
– din tidsbestilling – Online Booq

 

For at sikre at disse databehandlere overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger har Love Lou indgået databehandleraftaler med disse databehandlere. Dette er Love Lou’s garanti for at de behandler dine oplysninger korrekt.

 

Indsigt, ændring og sletning af data

Du kan altid få oplyst hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Love Lou KjoleAtelier
Algade 28c, st.
DK-4000 Roskilde
+45 3135 0010
louise@love-lou.dk
CVR.-NR.: 36367024

 

Ved fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet. Hvis du ikke længere ønsker, at Love Lou skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen, kan du kontakte louise@love-lou.dk.

 

Hvis du ønsker at klage over Love Lou’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

COOKIES

Love Lou bruger cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed for at genkende den. Vores cookies indeholder ikke personoplysninger.

 

Guide til at slette eller blokere cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Derfor bruger vi cookies:

– For at huske dine indstillinger.
– Trafikmåling og statistik.
– Målretning og frekvensstyring af annoncering.

 

Tredjeparts cookies:

Love Lou anvender cookies fra følgende tredjeparter:

– Google Analytics
– Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev