Love Lou Love

>

Black work dress

En klassisk sort kjole. Det lyder enkelt. Men den kan faktisk være svær at finde. Der er som regel altid lige noget, der ikke passer i enten snit eller look. – Ville det ikke være skønt at få en god klassisk kjole, som passer netop til dig og dine behov? Vi ved alle, at hvis vi ikke har det rette tøj på, når vi skal præstere, så bliver det ikke helt så godt. Vi skal føle os godt tilpas for at yde vores bedste.

Love Lous mission er at lave en god klassisk kjole, som passer perfekt, og som giver glæde igen og igen, år efter år.

Det kan for nogen lyde som en besværlig og dyr process at få syet en kjole. Men det er det ikke. Vi vil starte med at prøve et udvalg af kjoler, og så vil du hurtigt se og mærke, hvilke snit der passer godt til dig. Love Lou tager sig af alt det tekniske, og du kan hurtigt se, hvad du får. Vi lytter altid til dig og dine behov, for det er dig, der skal bruge kjolen. Hvis du typen, der tænker, at kjoler ikke lige er dig, så er det oftest, fordi du ikke har fundet en kjole med den pasform, som du drømmer om. Det føles godt!

Materialet til den klassiske sorte kjole, der er rigtig god til dagligt brug, er 43% uld, 45% polyester og 2% elasthan (stræk). Kjolen kan vaskes ved 30 grader og holder sig godt. Looket er glat, fast og skarpt.

Prisen for en klassisk sort kjole tilpasset efter behov ligger på 2-3000 kr. Måske ligger den over dit normale budget. Men det vil din glæde ved brug helt sikkert også gøre!

Love, Lou