Love Lou Love

>

Fotoshoot i Rom

Det var en drøm der gik i opfyldelse, da jeg lavede et fotoshoot i Rom på smukke Piazza Navona og ved det spektakulære Villa Medici. Italien har været en del af hele mit liv, idet min mor er fra Norditalien/ Südtirol. Jeg elsker stemningen, deres imponerende natur, arkitektoniske perler og selvfølgelig maden, men også sproget, stilen og kvaliteten.

Der opstod en mulighed for at låne en gammel lejlighed i Rom og sammen med min fantastiske fotograf Sandra Åberg, som jeg deler min svaghed for italien med, besluttede vi at gøre det vi havde drømt om. Fotoshoot i Rom.

Sammen med Model Christinna Højholt og min trofaste MUA Kamilla Egenfeldt der ejer Frisøsen på Christianshavn, drog vi til Rom. Dagen før shootet, hvor vi gik gaderne tynde for at finde de rigtige locations, styrt regnede det. Det stod simpelthen ned i stænger hele dagen. Jeg var fuld af bekymring for hvordan det skulle gå næste dag, for vi havde kun den ene dag til at skyde billederne. Men vi blev enige om, at det nok skulle gå, og alt ville blive godt. Og det blev det! Det var en fantastisk dag og det var en stærk følelse at at se kjolerne blive fotograferet af Sandra mellem alle turisterne. Stor attraktion både for både turister, italienere og ikke mindst os selv. Vejret holdte hele dagen og den sluttede endda med en mindeværdig solnedgang over Rom fra “Viale Del Belvedere”.  Se de smukke billeder her i galleriet.

🖤-Lou